תנור מסוע (Conveyor Oven)
סוג של תנור תעשייתי. תנור מסוע עובד כך שהפיצה מונחת על המסוע בכניסה לתנור, עוברת אפייה בתוך התנור, ויוצאת מוכנה בצידו השני של המסוע, ללא התערבות ידנית נוספת. אופן האפייה של רוב תנורי המסוע הוא באמצעות “הזרקה” של אוויר חם בלחץ גבוה ישירות על המאפה, מה שגורם לאפייה מהירה יותר וגם לייבוש הפיצה (או במילים אחרות, לפיצה יותר קריספית). עוצמת וכמות האוויר החם ניתנות לוויסות, כך שניתן להתאים את התנור לתוצאת האפייה הרצויה. קיימים גם תנורי מסוע שעובדים רק על חום, וגם תנורים משולבים.
בשל פשטות השימוש שבהם, תנורי מסוע הם מהתנורים הנפוצים ביותר בתעשיית הפיצה והן הבחירה הטבעית עבור פיצריות רבות. דוגמאות לפיצריות (רשתות) שעושות שימוש בתנורי מסוע (על בסיס הזרקת אוויר) הן פיצה האט ודומינו’ס.